Welkom bij Human Design Netherlands

Check dit introductie filmpje over Human Design op mijn youtube kanaal. Wil je jouw gratis kaart maken, klik dan HIER. En wil je mijn inspiratiekaarten over de 64 poorten van de I Ching bekijken die je in het filmpje ziet, check dan HIER. Kijk voor mijn huidige aanbod analyses, workshops en trainingen de SHOP

Welkom op deze officiële site van Human Design Netherlands en Bing Workatelier, de plek voor internationaal erkende en professionele Human Design analyse, coaching en training in Nederland. In dit gedeelte kan je alles vinden over wat Human Design is, hoe je een eerste persoonlijke analyse en coaching kunt aanvragen. Daarnaast kun je kiezen voor een partneranalyse, familiedynamiek of ouder-kind relatie. Of wil je graag met jouw team op het werk aan de slag om bewuster te communiceren en effectiever te worden middels Human Design? Je bent hier op het juiste adres voor jouw eerste analyse, en ook verdere verdieping middels analyse, coaching, training en workshops. In Nederland is dit de enige plek waar je ook de internationaal erkende opleiding tot analist kunt volgen. Een prachtige ervaring met aandacht voor jouw persoonlijke proces. En met tijd en aandacht voor dit prachtige systeem en de diepgaande inzichten die je alleen kunt ervaren door de tijd hiervoor te nemen. Ik bied hiermee het breedste en meest gekwalificeerde aanbod in Nederland. Uiteraard ben ik volledig opgeleid en internationaal erkend en gecertificeerd als Human Design analist, trainer, docent en business adviseur (BG5 & OC16). Wil je meer weten over deze licenties van de Internationale Human Design School (IHDS) of over mij persoonlijk klik dan lekker door op deze site of in de informatie balk onderaan de pagina.

Wat is Human Design?

Human Design helpt je keuzes te maken als jezelf. Maar wie ben je? Wil je ook graag weten wie jij bent, of zou het niet prettig zijn als je een gebruiksaanwijzing kreeg voor jezelf, voor je kind of partner? Als je wilt weten hoe je echt in elkaar zit geeft Human Design je de inzichten. Het laat je zien tot welke menselijke functies, energie en kwaliteiten je van nature consistent toegang hebt en welke niet. Tot welke kwaliteiten jij je aangetrokken voelt, maar niet perse bij jou horen en jouw rol in dit leven. Het kan je tevens laten zien wat anderen met je doen en waarom je bij de ene persoon een goed gevoel krijgt en van de ander energie lekt. Human Design is een steeds bekender wordend systeem en gaat ervan uit dat ieder mens uniek is, een uniek ontwerp heeft dat reeds vanaf je geboorte vast ligt. Als je gaat leven volgens deze gebruiksaanwijzing vanuit Human Design dan leef je jouw leven en zal je merken dat je jouw rol beter kunt pakken en dat geeft uiteraard energie en balans in je leven. Het systeem geeft je een concrete gebruiksaanwijzing mee voor het nemen van keuzes in het dagelijks leven. Het is een mechanisch systeem die je menselijke functies laat zien. Human Design start waar andere coaching en training eindigt. Laat je verrassen en bekrachtigen door een Human Design analyse of training en daarmee door jeZelf, je ware potentie en jouw rol in het leven.

Dit Human Design instrument is bijzonder geschikt als je wilt weten wie je bent, beter voor jezelf wilt zorgen en/ of op een kruispunt staat. En bereid bent het experiment aan te gaan om de verbinding met jezelf te herontdekken. Tevens kan een Partner Ontwerp (waar versterken en ontkrachten we elkaar?) en Gezins Ontwerp (wat verbindt ons en hoe kan ik het beste mijn kinderen begeleiden?) worden gemaakt. En kijk zeker ook naar Human Design Business (BG5) op deze website voor informatie over loopbaan coaching, teamontwikkeling en het opbouwen van je business vanuit Human Design. Nieuwsgierig geworden? Surf deze website door en laat je verrassen door alle mogelijkheden. Alle produkten zijn online te vinden in de SHOP en prijzen zijn altijd inclusief de grondige voorbereiding van de analist en conform de officiele internationale richtlijnen. Neem contact op voor meer informatie of een analyse. En wil je meer weten over Human Design? Bestel dan de Human Design Netherlands Gids.

Een punt van aandacht.... Er zijn vele mensen die deze prachtige kennis verdraaien en er zijn ook vele mensen die niet gelicenseerd zijn en claimen professional te zijn. In Nederland zijn er slechts iets meer dan een handvol analisten, check dus goed waar je jouw eerste Human Design analyse of jouw opleiding boekt zodat je het beste uit deze ervaring haalt. Tevens van belang dat je bij een professionele analist bent geweest als je hier de officieel erkende trainingen of opleiding wilt volgen na je analyse. Voor de helderheid: een 'living your design guide' is (nog) geen analist en een analist is geen trainer of opleider. Alleen een apart gecertificeerde analist kan een erkende Human Design analyse aanbieden en een gecertificeerde docent kan een erkende opleiding aanbieden. Wees ook zeker waakzaam voor tarieven die ver van de IHDS standaard die ik hanteer afwijken  of als mensen een 'snelle weg naar succes' aanbieden. Jouw proces en opleiding heeft tijd nodig en kent een deconditionerings proces van 7 jaar. Je wordt dus ook geen professionele Human Design coach of analist in 6 weken of 6 maanden. Dat is een proces van minimaal 3,5 jaar na je eerste analyse. Je kunt altijd naar de opleiding en achtergrond vragen van de persoon die de diensten aanbiedt en bovenal: volg jouw strategie en autoriteit bij het nemen van besluiten. 

 

© 2013 - 2023 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel