Licenties Human Design en Bing Werkatelier

Human Design Netherlands is een officieel Human Design professioneel centrum voor persoonlijke analyses, training & business. Ik ben met dit professionele en brede aanbod uniek in Nederland. Ik ben diepgaand opgeleid en gecertificeerd als 'Individual Rave Analyst, Incarnation Cross Analyst, Life Cycle Analyst, Partnership Analyst, Living Your Design Guide, ABC and Rave Cartography Trainer, Family practice analyst, BG5 Business analyst and trainer en PTL1 analisten opleiding docent ' volgens de 'International Human Design School' (IHDS) richtlijnen. Zie ook Netherlands, Inge Hoogerheiden: http://www.ihdschool.com/Professionals. Een analist herken je ook aan onderstaande logo en certificaten per kwalificatie graad (let op; een 'living your design guide' is geen analist). Deze kennis in dit logische systeem is diepgaand verankerd in mij gedurende ruim 10 jaar opleiding van onder meer Ra Uru Hu en Alokanand Diaz del Rio, en mijn leren gaat door. Bovenal door het experimenteren met het leven van mijn leven vanuit pure respons. Responderen is als ademen, er is geen andere manier van zijn voor deze intuitieve manifesterende generator. Wil je meer over mij weten kan je verder lezen in de BIO.  

Een punt van aandacht.... Er zijn vele mensen die deze prachtige kennis verdraaien en er zijn ook vele mensen die niet gelicenseerd zijn en claimen professional te zijn. In Nederland zijn er slechts iets meer dan een handvol analisten, check dus goed waar je jouw eerste Human Design analyse boekt zodat je het beste uit deze ervaring haalt. Tevens van belang dat je bij een professionele analist bent geweest als je hier de officieel erkende trainingen wilt volgen na je analyse. Voor de helderheid: een 'living your design guide' is (nog) geen analist.

 

Bing Werkatelier is tevens een erkende instelling voor kort beroepsonderwijs door het CRKBO en tevens draag ik het erkend docentschap. Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten. 

© 2013 - 2023 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel