Verder kijken

Regelmatig komen hier inspirerende films of apps. Om thuis rustig te bekijken, maar uiteraard biedt live training en analyse altijd diepgaander inzicht doordat de informatie akoestisch, visueel en lijfelijk binnen kan komen.

humandesignfilmpje.png

Klik zeker eens op deze introductie film en winnaar van de Design wedstrijd Human Design Festival (2013 te Ibiza)

Onderstaande introductie film van de grondlegger van Human Design geeft vooral visueel een beeld. De muziek vind ik zelf wat afleiden van de informatie, maar wil je toch niet deze link onthouden.

schermafbeelding2013-06-16om10.06.13am.png

gratishumandesignaudio.png

'The Dutch love Free stuff'

Er zijn ook diverse gratis opnames van de grondlegger van Human Design Ra Uru Hu te beluisteren in het Engels. Klik of de afbeelding 'Free' hierboven om diverse opnames te beluisteren. Uiteraard zullen in de toekomst opnames in het Nederlands hier verschijnen.

We leven in een oceaan van neutrino's. Over neutrino's wordt veel gesproken binnen Human Design. Maar ook binnen andere wetenschappen staat onderzoek niet stil. Klik eens hierboven en lees verder over recent neutrino onderzoek. Of bekijk het filmpje hieronder van een groep enthousiaste wetenschappers die duidelijk uitleggen wat de status in onderzoek naar neutrino's nu is.

En het allerkleinste deeltje? Kijk eens hierboven wat Robbert Dijkgraaf hierover zegt.

Duidelijk verhaal voor wie meer wil weten over de Neutrino, een ongrijpbaar deeltje die overal onaangetast doorheen reist, het deeltje dat cruciaal is het begrijpen van Human Design. Een deeltje die ons mogelijk over de geschiedenis van het heelal kan vertellen tot aan de oerknal en die een hoop andere fenomenen zou kunnen verklaren.

De geheimen van ons emotioneel centrum... Klik hierboven voor meer inzichten vanuit een andere wetenschap in ons tweede brein.

In Human Design al lang bekend en onderdeel van de educatie. Nu uit hele andere bron inspirerende leesstof over autisme.

Inspirerend ervaringsgerichte TEDx over 'Hackschooling' & leren hoe te leven, leren en beslissingen nemen in het leven. Hij laat zien waarom het zo belangrijk is dat jij als ouder je kind optimaal kunt begeleiden in leren besluiten te nemen vanuit je eigen uniekheid en leren op je eigen unieke manier. Ik begeleid je hier graag bij vanuit Human Design. Niet voor niets is Human Design bovenal voor kinderen en hun begeleiding in de eerste 7 jaar van hun leven waar de eerste conditionering plaats vindt.

Verder luisteren

Luister eens naar deze opname als projector of als je nieuwsgierig bent hoe de projector opereert vanuit zijn ware zelf: zonder agenda maar met een vlijmscherpe observatie.

schermafbeelding2013-06-16om9.57.49am.png

 

 

 

© 2013 - 2021 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel