Verder kijken & luisteren

Regelmatig komen hier inspirerende films of apps. Om thuis rustig te bekijken, maar uiteraard biedt live training en analyse altijd diepgaander inzicht doordat de informatie akoestisch, visueel en lijfelijk binnen kan komen.

Onderstaande introductie film van de grondlegger van Human Design geeft vooral visueel een beeld. De muziek vind ik zelf wat afleiden van de informatie, maar wil je toch niet deze link onthouden.

gratishumandesignaudio.png

'The Dutch love Free stuff'

Er zijn ook diverse gratis opnames van de grondlegger van Human Design Ra Uru Hu te beluisteren in het Engels en video's te bekijken. Klik of de afbeelding hierboven om toegang te krijgen tot de vrije media. Uiteraard zullen in de toekomst opnames in het Nederlands hier verschijnen.

Luister eens naar deze podcast ter verkenning in diverse thema's in Human Design.

We leven in een oceaan van neutrino's. Over neutrino's wordt veel gesproken binnen Human Design. Maar ook binnen andere wetenschappen staat onderzoek niet stil. Klik eens hierboven en lees verder over recent neutrino onderzoek. Of bekijk het filmpje hieronder van een groep enthousiaste wetenschappers die duidelijk uitleggen wat de status in onderzoek naar neutrino's nu is.

En het allerkleinste deeltje? Kijk eens hierboven wat Robbert Dijkgraaf hierover zegt.

De geheimen van ons emotioneel centrum... Klik hierboven voor meer inzichten vanuit een andere wetenschap in ons tweede brein.

In Human Design al lang bekend en onderdeel van de educatie. Nu uit hele andere bron inspirerende leesstof over autisme.

Inspirerend ervaringsgerichte TEDx over 'Hackschooling' & leren hoe te leven, leren en beslissingen nemen in het leven. Hij laat zien waarom het zo belangrijk is dat jij als ouder je kind optimaal kunt begeleiden in leren besluiten te nemen vanuit je eigen uniekheid en leren op je eigen unieke manier. Ik begeleid je hier graag bij vanuit Human Design. Niet voor niets is Human Design bovenal voor kinderen en hun begeleiding in de eerste 7 jaar van hun leven waar de eerste conditionering plaats vindt.

 

 

 

 

© 2013 - 2022 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel