Verder lezen: tips uit Bing's eigen Bieb

Een klein inkijkje in mijn enorme bieb hier op Bing Farmhouse.

Een absolute aanrader in bewustwording en bewust leven, en daarmee het ondersteunen van jouw proces is 'The untethered soul'. Het leren uit je Mind te gaan en ontspannen in je lijf, je voertuig. Leven als passagier en leren zien. De ooggetuige van jouw leven leren zijn. Singer beschrijft ook zijn eigen proces in zijn eerste boek the Surrender Experiment. Meer over bezieling in The seat of the soul door Gary Zukav.

   

Met meer fantasie en humor geschreven en toch zeker ook raak, is 'The Humans' van Matt Haig. Ontstaan terwijl hij herstelde van een depressie. Volledige overgave en leren zien was voor hem de weg. Via de blik van een buitenaards wezen exploreert hij op hilarische en treffende wijze het 'mens-zijn'. Daarnaast het boek wat hij schrijf over zijn depressie en hoe hij eruit is gekomen.

    

Een boek over Hoop en verlangen. En uiteraard over het lot en hoe wij mensen mentaal en emotioneel gevangen kunnen raken in de zoektocht naar geluk, met mogelijke depressie en wanhoop als gevolg. Het is geen boek over Human Design en Manson kent wellicht dit systeem niet. Toch schrijft hij in mijn ogen heel raak over het abstracte circuit. Wil je deze energie beter leren kennen? Pak dan zeker eens dit boek erbij en ervaar middels Manson's -schrijver van The subtle art of not giving a F*ck- aansprekende taal, deze energie van Hoop.

   

Meer inzicht in ons brein en hoe dit levende organisme optimaal functioneert geeft het Super brein van Deepak Chopra. Vanuit de sport beschrijft de Bedrijfsatleet ook duidelijk hoe we onszelf kunnen managen onder druk.

   

Voor de coaches onder jullie en ieder die zich wil verdiepen in coaching skills en dat wil ondersteunen met de inzichten vanuit de neurowetenschap, sport psychologie en mindfulness.

Wil je meer lezen over Human Design?

Klik hierboven voor je eerste inkijk in Human Design. Voor de liefhebber heb ik een gratis te downloaden miniboek Human Design gemaakt met allerlei eerste inzichten in dit unieke systeem van differentiatie. Wat is Human Design en welke types kennen we? Wat kan Human Design voor jou betekenen? Dit miniboek kan je downloaden door op de foto hierboven te klikken.

Hierboven is het laatste boek waar de grondlegger van Human Design aan meegewerkt heeft weergegeven en dat is het boek geschreven door Lynda Bunnell, collega van de Internationale Human Design School in Amerika, en Ra Uru Hu zelf dus. Een verzameling van Ra zijn werk. Een naslagwerk en dikke pil voor wie van lezen houdt. Het is een goede aanvulling op de studie manuals, als je al iets verder in je Human Design training bent. Sommige informatie is echter zo compact opgeschreven dat je er zonder vergaande educatie in training weinig uit zult oppikken. Dit boek vervangt dus niet de studie manuals.

In dit manual kun je verder lezen over de centra en de verschillende typen. Jouw eerste stap na een analyse als je verder wilt lezen en tevens het handboek tijdens de training Living Your Design, de training na je eerste analyse. Ga je verder met de cursussen kijk dan in de webshop naar het manual behorende bij je cursus.

Algemene introductie om te lezen voor, en/of in aanvulling op, je eerste analyse. Guido is een manifestor en deelt zijn persoonlijke ervaringen gekoppeld aan algemene Human Design informatie.

Het boek der verandering, mooi om de eeuwenoude I Ching te lezen en een beeld te krijgen van 'verandering' en deze eeuwenoude wijsheid te leren kennen. Een ondersteuning voor je eigen groei proces. Indien je verder gaat in Human Design kan je de specifieke Rave I Ching handboeken van Human Design dan waarschijnlijk makkelijker tot je nemen.

De Human Design Rave I Ching boeken vind je hieronder:

   

 

Wil je het eerste boek over Human Design ooit geschreven lezen? Klik dan op het zwarte boek hierboven. Wil je het tweede boek -het witte boek 'Boek van letters'- ooit geschreven door de grondlegger Ra Uru Hu zelf lezen? Klik dan op het witte boek hieronder.

 

En wil je meer lezen over het onderzoek naar de relatie tussen DNA en I Ching? Kik dan hieronder.

Uiteraard kan je ook op deze site verder lezen voor algemene informatie over Human Design. Of lees eens verder onder Bio XL voor mijn persoonlijke ervaringen voor en na Human Design als manifesterende generator. Tevens ben ik met Bing Workatelier, mijn Farmhouse en Human Design Netherlands te volgen op instagram en facebook. Zie de linken hieronder.

© 2013 - 2022 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel