Verder ervaren, luisteren, lezen en kijken

Het leven is bovenal om zelf te ervaren. En ook je ervaring hier in analyse of training zal een unieke beleving zijn. De inspiratie zit in ieder woord, beeld, blik en steeds weer een verrassing om de hoek. Daarbij is het belangrijk dat je jouw mind geamuseerd houdt zodat deze niet aan de haal met je gaat en de keuzes voor jou gaat maken. In plaats van dat je luistert naar je lijf en de timing die het leven je aangeeft. Hierbij dan ook enkele inspiratie bronnen & bovenal ben je welkom om hier tijdens je sessie geinspireerd te raken door de ervaring. Kijk zeker ook in mijn webshop voor de leermaterialen uit mijn eigen atelier van Human Design Netherlands.

Luister je al mee met de gesprekken die ik in mijn Podcast Human Design Netherlands voer over het volgen van jouw experiment? Laat je inspireren door de unieke verhalen van mensen die proberen hun unieke design te leven. Uiteraard vul ik de gesprekken ook met bijzondere inzichten uit de kennis van het Human Design systeem.

Verder lezen over Human Design?

Bestel nu de Human Design Netherlands Gids in de webshop.

Dit is een klein inkijkje in mijn enorme bieb hier op Bing Farmhouse. Wil je zelf de boeken en studie manuals van Human Design induiken? Klik dan HIER. Wil je toegang tot het archief van de grondlegger van Human Design Ra Uru Hu? Ga dan naar Jovian Archive.

Gratis Human Design Chart

Wil je nu direct weten hoe jouw Human Design kaart eruit ziet? Klik op de foto hieronder en maak hier je eigen kaart. Uiteraard leg ik in een analyse graag verder jouw Human Design uit. Ik ben officieel bij het internationale IHDS gelicenseerd in alle analyses en trainingen die ik hier aanbied: van persoonlijk, tot aan familie, teams en organisaties. Een uniek en volledig aanbod in Nederland tot zelfontwikkeling en het verstevigen van je relaties prive en op het werk middels Human Design. Je herkent een gelicenseerde analist aan het keurmerk van de IHDS dat je onderin deze website ziet staan. Tevens kan je natuurlijk altijd vragen naar de opleiding en erkenning van de persoon die Human Design aanbiedt. 

De officiële Human Design App

Wil je jouw Human Design kaart direct maken? Wil je na je analyse of training zelf in de app je Human Design kaart altijd bij de hand hebben? En de dagenergie volgen? De enige officiële dagkaart kan je volgen door op onderstaande afbeelding te drukken. Let op; er zijn andere apps in omloop, maar daarvan kan ik niet aangeven dat die correct zijn. Data verschil is marginaal, maar voldoende om inaccuraat te kunnen zijn. Daarnaast is nu ook de Maia Human Design software voor je PC of laptop van Jovian Archive zelf beschikbaar. Voor iedere student in Human Design een aanrader en als je bij mij de analisten opleiding instapt een must.

Verder kijken en leren? Gratis filmpjes van Human Design Netherlands via mijn Youtube kanaal.

Onderstaande introductie film van de grondlegger van Human Design geeft vooral visueel een beeld. De muziek vind ik zelf wat afleiden van de informatie, maar wil je toch niet deze link onthouden.

 

Andere aanraders?

Een absolute aanrader in bewustwording en bewust leven, en daarmee het ondersteunen van jouw proces is 'The untethered soul'. Het leren uit je Mind te gaan en ontspannen in je lijf, je voertuig. Leven als passagier en leren zien. De ooggetuige van jouw leven leren zijn. Singer beschrijft ook zijn eigen proces in zijn eerste boek the Surrender Experiment. Meer over bezieling in The seat of the soul door Gary Zukav.

   

Met meer fantasie en humor geschreven en toch zeker ook raak, is 'The Humans' van Matt Haig. Ontstaan terwijl hij herstelde van een depressie. Volledige overgave en leren zien was voor hem de weg. Via de blik van een buitenaards wezen exploreert hij op hilarische en treffende wijze het 'mens-zijn'. Daarnaast het boek wat hij schrijf over zijn depressie en hoe hij eruit is gekomen.

    

Een boek over Hoop en verlangen. En uiteraard over het lot en hoe wij mensen mentaal en emotioneel gevangen kunnen raken in de zoektocht naar geluk, met mogelijke depressie en wanhoop als gevolg. Het is geen boek over Human Design en Manson kent wellicht dit systeem niet. Toch schrijft hij in mijn ogen heel raak over het abstracte circuit. Wil je deze energie beter leren kennen? Pak dan zeker eens dit boek erbij en ervaar middels Manson's -schrijver van The subtle art of not giving a F*ck- aansprekende taal, deze energie van Hoop.

   

Meer inzicht in ons brein en hoe dit levende organisme optimaal functioneert geeft het Super brein van Deepak Chopra. Vanuit de sport beschrijft de Bedrijfsatleet ook duidelijk hoe we onszelf kunnen managen onder druk.

   

Voor de coaches onder jullie en ieder die zich wil verdiepen in coaching skills en dat wil ondersteunen met de inzichten vanuit de neurowetenschap, sport psychologie en mindfulness.

 

Uiteraard kan je ook op deze site verder lezen voor algemene informatie over Human Design. Of lees eens verder onder Bio XL voor mijn persoonlijke ervaringen voor en na Human Design als manifesterende generator. Tevens ben ik met Bing Workatelier, mijn Farmhouse en Human Design Netherlands te volgen op instagram en facebook. Zie de linken hieronder.

 

© 2013 - 2023 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel