Natuurcoaching en wandelcoaching bij Bing Farmhouse

Bing Farmhouse is een heerlijke locatie aan de rand van de Amsterdamse Waterleidingduinen en bossen, nabij mijn voormalige stek te Haarlem. Een plek in de natuur waar ik al ruim 25 jaar hardloop, struin, wandel en wandelcoach. Ik heb op mijn eigen levenspad ontdekt dat het in de natuur zijn me altijd diepgaande inzichten geeft en me terugbrengt naar mijn ware natuur. Dit deel ik graag met jou. De natuur kan je ondersteunen in het terugkeren naar je ware natuur.

Uiteraard kan je rondom de Farmhouse diverse wandelingen maken tijdens of in aansluiting op je tijd hier. Kies je voor wandelcoaching kunnen we het natuurgebied rondom gebruiken om jouw inzichten te verrijken en je terug te brengen naar je ware natuur. Een (wandel)coachsessie kan worden afgesloten met een bachremedie op maat. Daarnaast werk ik graag lichaamsgericht, zowel in de coaching als (team)training. Inzichten middels bewegings oefeningen, de kracht van zintuigen of een bokscoach sessie kunnen op maat worden aangeboden. Ook paardencoaching vindt plaats op het land nabij Bing Farmhouse. Teams kunnen hier in & outdoor aan de slag met de diverse opdrachten die ik graag in co-creatie maak en een echte kampvuur sessie mag natuurlijk niet ontbreken. Ik zie je graag voor je volgende verdieping bij Bing Farmhouse. Laat je in de tussentijd ook eens inspireren door de ervaringen tijdens mijn diverse wandelroutes door Nederland die ik deze winter heb gelopen. Kijk daarvoor onder Inspiratie of klik HIER.

  • (Wandel) Coachsessie (na je Human Design analyse)
    (Wandel) Coachsessie (na je Human Design analyse)

    Vind je het prettig om je coaching in de natuur plaats te laten vinden? Ook na je persoonlijke Human Design analyse is een verdere verdieping middels een terugkom analyse, coachgesprekken, training cq transitieanalyses altijd…

    € 350,00
© 2013 - 2023 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel