Werk op doek uit eigen Atelier

Hoe ik werk? Ik werk om mezelf leeg te maken van mijn gevoelens en ervaringen, hoe ik de wereld zie. En daarmee iets nieuws te scheppen. Middels exposities en sociale media stuur(de) ik dit werk de wereld in en ik kan niet zeggen hoe jij het zal beleven. Picasso beschreef dit heel treffend: 'Hoe kan je van een toeschouwer verwachten om een schilderij van mij te beleven zoals ik dat beleefd heb? Een schilderij komt van kilometers ver weg naar mij toe. Wie kan dan zeggen vanaf welke afstand ik het begon op te merken, en het ging schilderen? En dan de dag erna, wanneer ik zelf niet eens goed kan zien wat ik gedaan heb? Hoe kan iemand mijn dromen binnenkomen, mijn instincten, mijn verlangens, mijn gedachtes, die allen een lange tijd nodig hadden om te rijpen en zich te laten zien in het daglicht..?' (Picasso 1935)

Dit zijn 5 werken uit de serie 'Silence'. Bovenaan de pagina zie je werk uit de serie 'Guidance'. 

Vele werken zijn door de jaren heen verkocht, anderen vormen nu op mijn Bing Farmhouse een impressie van mijn ervaringen in het verleden. Als je hier bent voor analyse of training ben je welkom om te kijken. Ik werk nog steeds op aanvraag. Of kijk eens op de expo website hieronder. Daarnast vormt het werken met beeld in diverse vormen altijd een onderdeel in mijn coaching of training.

Kijk zeker ook eens op de onderstaande website van mijn Werkatelier voor overzichts expo van kunstwerken door de jaren heen:

     

© 2013 - 2023 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel