Uit eigen Atelier: 'The heartwarming bag'

Als voorbeeld van de diverse sociale producten hierbij de hartverwarmende tas. Deze tas is uniek en kan alles wat een vrouw dierbaar is bevatten. Wij hebben deze tas met hoogwaardige en duurzame materialen met liefde laten maken voor vrouwen door vrouwen en door jouw aanschaf steun je de vrouwen die de tas maken en tevens een uniek scholingsproject in Peru. Een bijzonder mooi cadeau dat gemaakt is met liefde door twee Nederlandse ondernemende creatieve vrouwen. De tas is ruim 40 bij 40 cm en zeer stevig gemaakt.

 De producent: De hartverwarmende tassen -ook de mini versie- worden in beperkte oplage met de hand gemaakt in Peru. Al zeven jaar lang werkt onze producent met dezelfde groepen vrouwen waaronder slachtoffers van geweld. Alle werknemers krijgen gegarandeerd een eerlijk salaris en daarnaast worden er trainingen gegeven op het gebied van zelfontplooiing. Voor onze producent zijn hun producten een manier om de wereld te laten zien wat je kunt maken met liefde.

Wie steun je nog meer met jouw aankoop? Stichting Proniños is opgericht omdat goede scholing voor kinderen de basis vormt voor een beter bestaan. Door het kopen van de hartverwarmende tas ondersteun je de vrouwen die de tas maken met een eerlijk salaris en daarnaast gaat er 10% van het aankoopbedrag naar Proniños en draag jij ook nog eens bij aan een mooiere toekomst van kinderen in Peru.

Uit eigen Atelier: B-ing Cat

Als tweede voorbeeld van de diverse sociale producten uit eigen atelier hierbij de Bing Cat. Mijn alterego Josy en haar kat B-ing weten als geen ander zich over te geven aan het NU en de flow van het leven zelf. Als een reminder om te leven in het NU en jouw leven te leiden heeft Josy haar beste katten vrienden voor jou gemaakt. Iedere kat is uniek en gemaakt door vrouwen met passie voor dit liefdevolle product. Geniet van jouw eigen B-ing kat. Een dagelijkse reminder om van jezelf te houden en jouw eigen leven te leven.

Josy houdt haar leven graag simpel. Ze maakt de keuzes die bij haar horen. Waar zij zin in heeft, de energie voor heeft en diep van binnen voelt dat het in haar leven hoort, of niet. Josy durft ‘nee’ te zeggen en daarmee ook volmondig ‘ja’ te zeggen en doen als ze iets omarmt. Josy gunt zichzelf haar dagelijkse portie rust en stilte om in het NU te zijn. Ze geniet van de natuur en de dieren, daar vindt ze de balans en rust. Haar hele leven is ze omringt door katten. Katten zijn eigen-Wijs en leven in het NU. Nu kan je jezelf ook omringen door de B-ing Katten van Josy.

Meer weten over de katten van Josy: Ik heb deze 21 unieke katten met hoogwaardige en duurzame materialen (recycle dekens) laten maken. De kleine kat is 37,5 cm lang en ook perfect als cadeau. De grote kat is 60 cm lang en draagt een kattenbelletje aan de staart (dus niet geschikt voor kinderen). Zeker ook een waardevolle reminder op je bank, bed of hangmat dat jij iedere dag de keuzes mag maken die bij jou horen. Niet steeds bezig zijn met het verleden, dat is al geweest, of de toekomst (dat heeft nog niet plaats gevonden), maar lekker genieten van het NU.

De producent: De hartverwarmende katten worden gemaakt door de vrouwen die bij 'Kunst om de hoek' van Heliomare Haarlem werkzaam zijn. Van ontwerp door mij, naar zorgvuldige uitwerking door de dames. Het hele proces begeleiden is een fantastisch avontuur gebleken. Samen kozen we kleuren voor iedere kat, wat de katten uniek maakt. Geen kat is hetzelfde. Net zo uniek als ieder van ons is. Aangezien deze katten met de hand worden gemaakt van recycle dekens is iedere kat anders. Tevens zijn de producten niet speciaal geschikt gemaakt voor kinderen of dieren.

© 2013 - 2023 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel