Uit eigen Atelier: Inspiratie coachkaarten!

Laat je inspireren door de coach kaarten van mijn alter ego Josy. Wie is Josy? Josy is het meisje dat altijd jong blijft. Door haar puurheid kan Josy jou een spiegel voorhouden. In deze webwinkel vind je de inspiratiekaarten van Josy, en tevens neemt ze je mee op reis langs diverse projecten en producten die zij heel bijzonder vindt. Hartverwarmende producten die je blij maken en leuk zijn om te delen met anderen. Laat je ook inspireren door Josy of verras een collega of vriendin met de unieke Josy producten. Kijk daarvoor in de webshop of lees verder hieronder.

Ken je al de Josy inspiratiekaarten deel 3?

 

Na het succes van deel 1 & 2 deelt Josy in dit 3e deel haar geheim van leven in balans. Voor alle leeftijden!

Ze neemt je in 2 x 64 vrolijk geïllustreerde kaarten mee door haar rijke leven vol verandering waar ze intens van geniet. Neem iedere dag een kaart met een nieuw inzicht om wakker te worden of deel de vragen met vrienden en collega’s. Josy geeft je ook een kaartlegging voor meer balans mee. Reis mee met de avonturen van Josy in deze prachtige box en geniet van je eigen unieke levensreis. Wist je dat in deze box Josy haar interpretatie van de eeuwenoude inzichten in de I Ching, de 64 wegen van verandering, geeft? Wil je meer weten over de I Ching en jouw eigen blauwdruk leren kennen? Kijk dan eens onder Human Design op deze site.

De inkomsten uit de Josy inspiratiekaarten worden geinvesteerd in het maken van de nieuwe fairtrade Josy producten en daarmee in de sociale projecten in Zuid-Afrika, Peru en hier in Nederland: gemaakt door vrouwen voor vrouwen. Kijk voor deze sociale producten verder op deze site.

© 2013 - 2023 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel