Human Design Workshops en Training

Welkom bij het educatieve aanbod van Human Design Netherlands. Vele analyses, trainingen, teamdagen in organisaties en workshops werden de afgelopen jaren verzorgd. Zoals de officiele basistrainingen Human Design en de verdiepende analisten opleiding, managementtrainingen, teamtrainingen en workshops over familie, liefde, angst en ouderschap. Een bijzondere ervaring. Ook in 2020 & 2021 zal ik diverse workshops en trainingen in Nederland verzorgen voor jouw groei en ontwikkeling en tevens voor organisaties. Denk aan de online Workshop in mei in omgaan met onzekerheid en angst, de Workshop seksualiteit en zorg in juli en de Workshop prikkeling van de maan in december. Klik op SHOP voor de geplande workshops terug. Ook bied ik weer de de drie basis cursussen in Human Design aan vanaf juni:

  1. Education step 1: Living your design
  2. Education step 2: Rave ABC
  3. Education step 3: Rave Cartography

Dit zijn de drie basistrainingen die je verder ondersteunen in jouw groeiproces om jouw unieke leven te leiden. Ik werk diepgaand en ter ondersteuning van jouw transformatie proces. Begeleiding van jouw persoonlijke experiment. De ervaring leert dat dit veel beter werkt als je jouw analyse en eerdere training ook bij mij hebt doorlopen. Contact me als je elders Human Design stappen hebben doorlopen en graag wilt meedoen, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kan je me altijd contacten als je minimaal een groep van 8 mensen hebt die bovenstaande basis trainingen of een andere op maat training samen willen volgen. Dan kunnen we op maat werken. Neem zeker een kijkje in de SHOP & Agenda voor het actuele aanbod en bezoek zeker ook mijn facebook pagina voor actuele informatie.

Schermafbeelding 2013-09-11 om 4.35.09 PM.png

De professionele analisten opleiding voor Human Design professionals.

In 2020 heb ik de eerste 1-jarige officiele professionele analisten opleiding deel 1 (PTL1) afgerond. Dit is voor mensen die na de prachtige basiscursussen in Nederland verder willen met de theoretische meerjaren opleiding tot Human Design analist, de PTL1-4. Deze opleiding bestaat uit meerdere onderdelen die je over de jaren heen volgt, je strategie en autoriteit geeft je jouw tempo aan. PTL1-4 bestaat uit:

PTL1 De kennis verdiepen en de logica van de Rave I Ching leren zien. Tevens de kunst van het geven van een analyse gaan ontwikkelen. Hier vormen we de basisskills. Samen vormen ze de synthese en de toolkit van de professionele analist.

PTL2 Relatiekaarten en belangrijke transitie cycli (Saturnus, Uranus, Kiron en verjaardagsanalyses) kunnen analyseren.

PTL3 'Incarnation Crosses'

PTL4 Individuele begeleiding om je voor te bereiden op het examen om analist te worden.

Alle niveaus zijn verplicht om analist te kunnen worden. Het examen wordt nu bovendien in het Engels afgenomen.

Ik ben opgeleid en gelicenseerd als PTL1 docent voor het opleiden van analisten, en mijn respons was in 2019 daar. Bij mij kan je bovenal terecht voor jouw persoonlijke transformatieproces, in relatie, familiedynamiek en op de werkplek. Deze PTL1 opleiding zal dan ook altijd in eerste instantie gericht blijven op jouw persoonlijke transformatie, daarbij komt de prachtige kennis van Human Design. De PTL1 is in 2019 gestart en we hebbenvoorjaar 2020 de PTL1 afgerond en plannen dan de PTL2-4 in. Alle live trainingen zijn bij mijn Bing Farmhouse te Vogelenzang (rand Haarlem) tenzij de omstandigheden me uitnodigen om online te werken. Denk bijvoorbeeld aan een pandemie. Ik geef de opleiding live in het Nederlands, maar je kunt de opdrachten zowel in het Nederlands als ook in het Engels inleveren. Wil je na de PTL1 door dan zal ik bij voldoende belangstelling het vervolg: PTL2 en 3 (en daarmee ook de potentie tot mentoring PTL4) naar mijn Bing Farmhouse halen. PTL 2-3 en 4 zal in het Engels worden verzorgd en tevens is je examen in het Engels. Ik heb nog geen nieuwe PTL1 gepland staan in de nabije toekomst. Hoe de webshop en facebook in de gaten voor het actuele aanbod.

 

© 2013 - 2021 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel