Human Design Opleiding, Workshops en Training

Welkom bij het officiële en internationaal erkende educatieve aanbod van Human Design Netherlands. Ik bied hiermee het breedste en meest gekwalificeerde aanbod in Nederland. Uiteraard ben ik volledig opgeleid en internationaal erkend en gecertificeerd als Human Design analist, trainer en business adviseur en opleidingsinstituut. Vele analyses, trainingen, teamdagen in organisaties en workshops werden de afgelopen jaren hier verzorgd. Zoals de officiële basistrainingen Human Design en de verdiepende analisten opleiding, management- en teamtrainingen. Daarnaast ook vele workshops over bijvoorbeeld de dagenergie, familie, liefde, seksualiteit, en omgaan met stress & angst. Ook dit jaar zal ik weer diverse workshops en trainingen in Nederland verzorgen voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling en tevens voor teams in organisaties. Denk aan de online aftrap van het Nieuwe Jaar 2021 en alle basistrainingen na je analyse. De eerste cursussen zijn:

  1. Education step 1: Living your design
  2. Education step 2: Rave ABC
  3. Education step 3: Rave Cartography

Dit zijn de drie basistrainingen die je verder ondersteunen in jouw groeiproces om jouw unieke leven te leiden. Ik werk diepgaand en ter ondersteuning van jouw transformatie proces. Begeleiding van jouw persoonlijke experiment in een speelse en uitdagende leeromgeving in de natuur. De ervaring leert dat dit veel beter werkt als je jouw analyse en eerdere training ook bij mij hebt doorlopen. Contact me als je elders Human Design stappen hebben doorlopen en graag wilt meedoen, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kan je me ook contacten als je minimaal een groep van 8 mensen hebt die bovenstaande basis trainingen of een andere op maat training samen willen volgen. Dan kunnen we op maat werken. Neem zeker een kijkje in de SHOP & Agenda voor het actuele aanbod of bezoek mijn facebook pagina voor actuele informatie.

In 2019/2020 heb ik de eerste 1-jarige officiele professionele analisten opleiding deel 1 (PTL1) voor Human Design professionals gegeven en afgerond. Dit is voor mensen die na de basiscursussen in Nederland verder willen met de theoretische meerjaren opleiding tot Human Design analist of dit willen volgen puur voor hun eigen proces. Deze opleiding bestaat totaal uit vier (PTL1-4) onderdelen die je door de jaren heen volgt. Dit neemt totaal minimaal 3,5 jaar in beslag en het is aan te bevelen deze opleiding te starten nadat je reeds een periode jouw experiment hebt geleefd. Jouw strategie en autoriteit geeft verder je eigen leertempo aan. PTL1-4 bestaat uit:

PTL1 De kennis verdiepen en de logica van de Rave I Ching leren zien. Hoe stroomt de levensenergie in het levenswiel? Leer de logica van de 64 hexagrammen kennen. Tevens de kunst van het geven van een analyse gaan ontwikkelen. Hier vormen we de basisskills. Samen vormen ze de synthese en de toolkit van de professionele analist.

PTL2 Relatiekaarten en belangrijke transitie cycli (Saturnus, Uranus, Kiron en verjaardagsanalyses) kunnen analyseren.

PTL3 'Incarnation Crosses' . Jouw bestemming in het leven leren kennen en deze voor anderen kunnen duiden. 

PTL4 Individuele begeleiding om je voor te bereiden op het examen om analist te worden. Hierna volgt je examen.

Alle niveaus zijn verplicht om analist te kunnen worden. Het examen wordt nu bovendien niet in Nederland maar in het Engels afgenomen bij een internationaal erkende examinator.

Ik ben opgeleid en gelicenseerd als Human Design analist in alle vormen analyses. Tevens ben ik Human Design coach, business analist  en trainer in alle basis cursussen en PTL1 docent voor het opleiden van aanstaande analisten. Bij mij kan je bovenal terecht voor jouw persoonlijke transformatieproces, in relatie, familiedynamiek en op de werkplek. Deze officiële PTL1 opleiding zal dan ook altijd in eerste instantie gericht blijven op jouw persoonlijke transformatie, daarbij komt de prachtige kennis van Human Design. Alle live trainingen zijn op mijn Bing Farmhouse te Vogelenzang (rand Haarlem) tenzij de omstandigheden me uitnodigen om (gedeeltelijk) online te werken. Denk bijvoorbeeld aan een pandemie. Ik geef de opleidingen in het Nederlands. Voor de PTL1 kan je de opdrachten zowel in het Nederlands als ook in het Engels bij me inleveren. Wil je na de PTL1 door dan kan ik op aanvraag bij voldoende belangstelling (minimaal 10 deelnemers) het vervolg: PTL2 en 3 eventueel naar mijn Bing Farmhouse halen. Daarvoor werk ik samen met Alokanand Diaz del Rio, een meertalige (Spaans, Engels, Duits) docent en analist van het eerste uur en tevens examinator. Overigens zal altijd een gedeelte online zijn bij deze PTL 2-3 en de opleidingen zullen in het Engels worden verzorgd. Mentoring voor je examen en je examen zelf kan je bij deze docent of een andere internationale docent naar keuze boeken.

De PTL1 heb ik in 2020 afgerond en ik start nu weer in 2021 met de eerste stap: de 'Living your design' training. De PTL1-3 zijn nu dan ook alleen op aanvraag. Houd mijn webshop en facebook in de gaten voor het actuele aanbod of contact me bij vragen.

© 2013 - 2021 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel