Human Design Opleiding, Workshops en Training in Nederland

Na je analyse verder leren over Human Design? En wellicht ook zelf aan de slag als erkende Human Design analist en coach? Welkom bij het officiële en internationaal erkende educatieve aanbod van Human Design Netherlands. Ik bied hiermee het breedste en meest gekwalificeerde aanbod in Nederland. Uiteraard ben ik volledig opgeleid en internationaal erkend en gecertificeerd als Human Design analist, trainer en business adviseur en opleidingsinstituut. Vele analyses, trainingen, teamdagen in organisaties en workshops werden de afgelopen jaren hier verzorgd. Zoals de officiële basistrainingen Human Design en de verdiepende analisten opleiding, management- en teamtrainingen. Daarnaast ook vele workshops over bijvoorbeeld de dagenergie, familie, liefde, seksualiteit, gezondheid, en omgaan met stress & angst. Ook dit jaar zal ik weer diverse workshops en trainingen in Nederland verzorgen voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling en tevens voor teams in organisaties. Denk aan de online aftrap van het Nieuwe Jaar 2023 en alle basistrainingen na je analyse. De eerste cursussen zijn:

  1. Education step 1: Living your design 21 en 22 september 2023
  2. Education step 2: Rave ABC  april 2023, nieuwe data volgen
  3. Education step 3: Rave Cartography juni 2023, nieuwe data volgen

Dit zijn de drie basistrainingen die je verder ondersteunen in jouw groeiproces om jouw unieke leven te leiden. Wil je analist worden? Lees dan verder hieronder. Ik werk diepgaand en ter ondersteuning van jouw transformatie proces. Begeleiding van jouw persoonlijke experiment in een speelse en uitdagende leeromgeving in de natuur. De ervaring leert dat dit veel beter werkt als je jouw analyse en eerdere training ook bij mij hebt doorlopen. Contact me als je elders Human Design stappen hebben doorlopen en graag wilt meedoen, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard kan je me ook contacten als je minimaal een groep van 6 mensen hebt die bovenstaande basis trainingen of een andere op maat training samen willen volgen. Dan kunnen we op maat werken. Neem zeker een kijkje in de SHOP & Agenda voor het actuele aanbod of bezoek mijn facebook pagina voor actuele informatie.

November 2022 ben ik weer de 1-jarige officiele professionele analisten opleiding deel 1 (PTL1) voor Human Design professionals gestart. Dit is voor mensen die na de basiscursussen in Nederland verder willen met de theoretische meerjaren opleiding tot Human Design analist of dit willen volgen puur voor hun eigen proces. Deze opleiding bestaat totaal uit vier (PTL1-4) onderdelen die je door de jaren heen volgt. Dit neemt totaal minimaal 3,5 jaar in beslag en het is aan te bevelen deze opleiding te starten nadat je reeds een periode jouw experiment hebt geleefd. Jouw strategie en autoriteit geeft verder je eigen leertempo aan. PTL1-4 bestaat uit:

PTL1 De kennis verdiepen en de logica van de Rave I Ching leren zien. Hoe stroomt de levensenergie in het levenswiel? Leer de logica van de 64 hexagrammen kennen. Tevens de kunst van het geven van een analyse gaan ontwikkelen. Hier vormen we de basisskills. Samen vormen ze de synthese en de toolkit van de professionele analist.

PTL2 Relatiekaarten en belangrijke transitie cycli (Saturnus, Uranus, Kiron en verjaardagsanalyses) kunnen analyseren.

PTL3 'Incarnation Crosses' . Jouw bestemming in het leven leren kennen en deze voor anderen kunnen duiden. 

PTL4 Individuele begeleiding om je voor te bereiden op het examen om analist te worden. Hierna volgt je examen.

Let op: PTL3 komt voor PTL2 in de planning. Zie webshop.

Alle niveaus zijn verplicht om analist te kunnen worden. Het examen wordt nu bovendien niet in Nederland maar in het Engels afgenomen bij de IHDS en een internationaal erkende examinator.

Ik ben opgeleid en gelicenseerd als Human Design analist in alle vormen analyses. Tevens ben ik Human Design coach, business analist  en trainer in alle basis cursussen en PTL1 docent voor het opleiden van aanstaande analisten. Bij mij kan je bovenal terecht voor jouw persoonlijke transformatieproces, in relatie, familiedynamiek en op de werkplek. Deze officiële PTL1 opleiding zal dan ook altijd in eerste instantie gericht blijven op jouw persoonlijke transformatie, daarbij komt de prachtige kennis van Human Design. Vanaf 2023 zal ik ook PTL2 en 3 verzorgen. Aleen de mentoring en je examen zullen in het Engels bij de IHDS of een ervaren en speciaal gekozen analist plaats vinden. Alle live trainingen zijn op mijn Bing Farmhouse te Vogelenzang (rand Haarlem) tenzij de omstandigheden me uitnodigen om (gedeeltelijk) online te werken. Denk bijvoorbeeld aan een pandemie. Ik geef de opleidingen in het Nederlands. Voor de PTL1 kan je de opdrachten zowel in het Nederlands als ook in het Engels bij me inleveren. Wil je na de PTL1 door dan kan ik op aanvraag bij voldoende belangstelling (minimaal 10 deelnemers) het vervolg: PTL2 en 3 op mijn Bing Farmhouse verzorgen in 2023. Mentoring voor je examen en je examen zelf kan je bijvoorbeeld bij Alokanand Diaz del Rio, een meertalige (Spaans, Engels, Duits) docent en analist van het eerste uur en tevens examinator. of een andere internationale docent naar keuze boeken. Wellicht vanaf 2024 ook bij mij. 

De Ptl1 loopt dus nu. De PTL2-3 staan nu voor 2023/24 in het vooruitzicht, planning in de webshop. Let op: PTL3 komt voor PTL2 in de planning. Uiteraard wijzigingen onder voorbehoud. Houd mijn webshop en facebook in de gaten voor het actuele aanbod of contact me bij vragen.

© 2013 - 2023 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel