Welkom bij Bing Workatelier

Kijk voor mijn huidige aanbod in de SHOP

Bing Workatelier kan je middels analyse, coaching en training inzicht geven in jouw uniekheid. Wie ben je? Wat heb je hier te doen? En hoe zorg je zo goed mogelijk voor jezelf? En wat gebeurt er als je een ander ontmoet, samenwerkt en samenleeft? Ik geef je de inzichten en kan je een gebruiksaanwijzing meegeven hoe je op correcte wijze voor jou keuzes kunt maken. Keuzes die jouw uniekheid bekrachtigen. Waar krijg je energie van, hoe houd je jouw energie in balans en wat is jouw levensbestemming? Het leven en werken in jouw natuurlijke en unieke ritme staat centraal. Ik werk met particulieren en tevens in organisaties. Ook bij loopbaan vragen, professionele groei en teamontwikkeling staat de individualiteit en uniekheid altijd centraal in mijn werkwijze. Van daaruit kijken we naar de loopbaan, samenwerking, groepsdynamica en andere thema's die aandacht nodig hebben.

In bijna 50 jaar leven en 30 jaar werken met mensen heb ik meesterschap in uniek leven en werken ontwikkeld. Inzicht in jezelf en je rol in dit leven (in liefde, gezin, werk, teams) begint met bewustzijn. Bewustzijn van jouw krachten en tegenkrachten, uitdagingen, en mogelijkheden hoe hier vitaal mee om te gaan. Daarbij werk ik altijd vanuit een holistisch perspectief. Wie ben jij in denken, emotioneel voelen, fysiek bewegen en spirit? We werken met jouw totale zijn en ware potentie. Als ervaren analist, trainer en coachspecialist ben ik jouw spiegel, advocaat van de duivel en ‘Socrates’ rechterhand in de vragen te stellen die juist voor jou zijn om jezelf te bekrachtigen. Middels diverse instrumenten kan je inzicht krijgen in jezelf en dit vertalen naar keuzes maken in je dagelijks leven. Ik werk niet om je 'happy' te laten voelen, ik werk diepgaand en transformerend zodat je de weg terug naar je ware zelf ontdekt. Uiteraard moet je zelf het 'werk' doen. Experimenteren met de inzichten en bewust keuzes leren maken.

Ik ben getraind en heb ervaring met het werken met mensen van allerlei achtergronden en ik gebruik methoden die op dat moment het meest effectief zijn. Zo werk ik nu bovenal met het unieke en diepgaande instrument Human Design. Jouw blauwdruk voor dit leven en dit design kan je veel inzichten geven in jezelf. De aanvullende coaching vindt vaak in de natuur plaats. Sinds 2018 werk ik vanuit mijn Bing Farmhouse in Vogelenzang. Mijn minifarm ligt tegen een natuurgebied aan zodat je jouw eigen natuur in alle rust kunt ervaren. De analyses, natuurcoaching en trainingen vinden plaats op de minifarm of nabij in de bossen tenzij we een andere locatie passender vinden bij de vraag. Wandelcoaching, paardencoaching, outdoor (team)opdrachten, creatieve & echte kampvuur sessies behoren hier tot de mogelijkheden. Uiteraard werk ik ook online. Shop verder op de site voor meer indrukken en inspiratie of neem contact op voor de mogelijkheden voor jou of je team.

© 2013 - 2023 Bing Workatelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel